Panieksluitingen DX serie 5

Panieksluitingen DX serie 5Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

Panieksluiting DX serie 5 heeft 4 unieke sluitingen met een luxe uitstraling. Deze uitvoering van het paniekbeslag noemen ze ook wel "Slimline". De panieksluiting DX serie 5 voldoet aan de EN 1125 en de EN 179. Tevens zijn deze sluitingen CE gekeurd.

Vormgeving panieksluiting DX serie 5

De vormgeving van de Panieksluiting DX serie 5 zijn slank en eigentijds. De DX 5 serie is veilig, degelijk en gebruiksvriendelijk waarbij montagegemak zeker niet vergeten is. De produkt kenmerken zijn: pullmanschoten, smalle kastmaat 38mm , links en rechts bruikbaar en toepasbaar op enkele en dubbele deuren.

EN1125 normering:

De EN 1125 is de normering voor vluchtdeuren in openbare ruimtes. Zoals Cafe's bibliotheken, theaters, winkels, scholen, sporthallen, ziekenhuizen en bioscopen. Allereerst mag de deur niet hoger zijn dan 250cm. De breedte mag niet breder zijn dan 130cm. De openingsdruk mag niet hoger zijn dan 8kg. De duwbalk moet minstens 60% van de breedte Hierbij mag de duwstang niet buiten de eindkasten steken Dit is een belemmering vaar vluchtende mensen achter kunnen blijven haken! De

EN 179 normering:

De EN 179 normering is voor gebouwen waar een beperkte toegang geldt zoals: appartementen, flatgebouwen, kantoren en opslagruimtes. Dit beslag is bedoeld voor ruimtes waar het publiek de werking ervan en de vluchtroute kent. Verder zijn de eisen voor de deur: De deur mag worden voorzien van een antipaniekkruk, greep of push pad. De openingsdruk mag niet hoger zijn dan 8kg. De deur mag niet zwaarder zijn dan 200kg. De deur mag niet hoger zijn dan 250cm en 130cm breed. Wanneer u twijfelt kies dan voor een EN1125 beslag ten opzichte van een EN179 deze voldoet altijd en zo geeft u altijd een goed en veilig advies.