Borglocks codeslot voor panieksluitingen voor binnengebruik

Borglocks BL5008 codeslot voor panieksluitingen binnen

Lees meer

Beschrijving

Borglocks codeslot voor panieksluitingen. Met dit codeslot kunt u de panieksluiting openen vanaf de buitenzijde.

Door de krukstift van 8mm is dit product toepasbaar op een panieksluiting. Gebruikt u dit codeslot bijvoorbeeld in een bedrijf, dan kan de 'free acces'-mogelijkheid een handige optie zijn. Zo kunt u het zo instellen dat het voor iedereen toegankelijk is en dat kan handig zijn voor als u hetgeen achter het slot lang open kan laten. Gaat er toch iets mis met de makkelijke installatie? Geen probleem, dit slot is zeer eenvoudig opnieuw te programmeren. Beschikbaar in verschillende kleuren.

De 5000 serie is ontworpen voor Medium Duty toepassingen. De grote deurkruk met softgrip (5000-serie) of de platte deurkruk (5400-serie) zijn gecombineerd met een 10-cijferige code-bedienpaneel. Daardoor is de 5000-serie codesloten geschikt voor montage in diverse sluitsystemen.

Andere kenmerken zijn bijvoorbeeld de door-druk deurkruk, waardoor het systeem beschermd is tegen geforceerd toegang verlenen en het beschadigen van het interne slot. Ook de optionele vrije-toegangsfunctie en de 8mm krukstift zijn kenmerken.


Eigenschappen en toepassingen.

10 cijferig codebedienpaneel

Vaste krukstift aan achterzijde voor bediening panieksluiting.

voor binnentoepassingen (of overkapping).  • € 193,00

  • Excl. BTW: € 159,50

Advies nodig?

Bel 06-513 416 98 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!